zeilennoord -- Zeilen voor singles Noord Nederland
Via deze open emaillist service kan elk lid een oproep via mail sturen naar elk ander lid van de groep. Dit werkt als volgt: De hele groep krijgt een groeps-emailadres. Als je lid wordt van de groep ontvang je de naam van dit groeps-emailadres. Als een lid van de groep een zeil-oproep stuurt naar dit groeps-emailadres ontvangt elk lid dat mailtje. Het emailadres van de verzender is zichtbaar in het "Van" veld van de email. Iedereen die wil reageren op de oproep kan dit doen met een reply (antwoord) naar de verzender. De organisator ontvangt zo alleen reacties en e-mail adressen van deelnemers die zich aanmelden voor de activiteit.
De organisator stemt dan afspraken alleen af met de aangemelde deelnemers (dus niet meer naar de totale groep).
 • Alleen leden kunnen mail met een activiteit versturen naar het algemene emailadres, dus alle leden
Lijst omschrijving zeilennoord

Mailinglist voor middagjes, dagjes of weekendje zeilen voor singles of alleen gaande zeilers.

Lid worden van deze lijst : zeilennoord

Om je aan te melden op de zeilennoord Mailing lijst vul het onderstaande formulier in. You will be sent email requesting confirmation, to prevent others from gratuitously subscribing you. Dit is een verborgen lijst, wat betekent dat de ledenlijst alleen zichtbaar is voor de lijstbeheerder.

  Je EMail adres:  
  Je voor/achter naam (Optioneel):  
  Vul je eigen wachtwoord in of vul niets in zodat het systeem een wachtwoord aanmaakt. Dit wachtwoord zal opgestuurd worden naar je opgegeven email adres.
  Kies een wachtwoord:  
  Vul het wachtwoord nogmaals in:  
  Welke taal wil je?  

zeilennoord gebruikers

To unsubscribe from zeilennoord, get a password reminder, or change your subscription options enter your subscription email address:

Als u dit veld leeg laat dan word er straks gevraagd naar uw e-mailadres